Nieuw BHS-beeld van Jason Momoa als Aquaman

Er is een nieuwe foto van achter de schermen bij de opnames van Justice League vrijgegeven. Het beeld werd door regisseur Zack Snyder, die na de zelfmoord van zijn dochter opstapte en vervangen door Joss Whedon, online geplaatst. Bij het beeld schreef Snyder dat het gaat om het laatste shot dat in IJsland gemaakt werd van Jason Momoas Aquaman. Hieronder het beeld.

Justice League is grotendeels door Snyder geregisseerd. De heropnames zijn geheel in handen van zijn opvolger, Joss Whedon, die niet alleen wat meer humor moet toevoegen, mar ook een deel van het verhaal moet veranderen. Naar het schijnt wil Warner dat de film qua toon en stijl meer in de buurt van Wonder Woman komt te liggen (niet gek ook, gezien het succes van die film).

Vanaf 16 november in de bioscoop.

Ontwikkeling X-Men film ‘Gambit’ helemaal opnieuw begonnen

Acteur Channing Tatum heeft bevestigd dat 20th Century Fox geheel opnieuw begint met de ontwikkeling van de Gambit solofilm. Jaren geleden was het de bedoeling daar het grote nieuwe project van te maken in een X-Men universum, maar dat liep bepaald anders door onder meer het vertrek van Rupert Wyatt als regisseur.

Sindsdien kwakkelt het een beetje achter de schermen van die film en nu laat Tatum weten dat het succes van Logan en Deadpool maakt dat men geheel opnieuw kijkt naar de ontwikkeling van het project. “We proberen iets te maken dat compleet anders is,” vertelde de acteur tegen HeyUGuys. “We proberen iets te doen dat dit genre nog niet eerder gezien heeft. We bleven maar problemen tegenkomen, en toen kwamen Deadpool en Logan langs en gooiden ze alles overhoop. Nu kunnen we wat van de dingen doen die we altijd wilden en zijn we opnieuw begonnen.”

Daarin lag voor Tatum ook steeds de reden om er niet helemaal voor te gaan. “Ik zoek bij elke film die ik maak naar een persoonlijke connectie. Bij elk verhaal voel ik een persoonlijke band. Met Gambit heb ik die persoonlijke connectie nog niet gevonden.” Maar Tatum voelt zich wel gelukkig dat het nog niet gebeurd is: “we hadden te maken met wat tegenslagen, maar uiteindelijk was dat goed.”

Er staat nog geen releasedatum gepland. De komende tijd kunnen we wel van genoeg X-Men films genieten: New Mutants (12 april 2018), Deadpool 2 (1 juni 2018) en X-Men: Dark Phoenix (1 november 2018).

Warner maakt standalone ‘The Joker’-film met Martin Scorsese

Warner Bros. ontwikkelt een film over het oorsprongsverhaal van The Joker. Gek genoeg moet de film geen onderdeel uitmaken van het DCEU. Daarmee zal acteur Jared Leto, die de rol speelde in Suicide Squad, de rol niet opnieuw spelen. De Joker-film moet de eerste onder een nieuwe merknaam worden die DC Comics-personages verkent, zonder connecties met het DCEU, waar onder meer de Justice League toe behoort.

Deadline meldt dat The Joker de eerste film onder de nog op te richten subdivisie wordt. Er zouden al een regisseur, schrijvers en producent gevonden zijn. Niemand minder dan Martin Scorsese zou de film produceren. Regie zou in handen zijn van Todd Phillips (The Hangover) en Scott Silver zou samen met Phillips het scenario verzorgen. Tegelijk stelt The Hollywood Reporter juist dat er nog geen definitieve afspraken gemaakt waren. Beide sites melden dat de film een nieuwe acteur vindt als The Joker. De setting zou in de jaren tachtig liggen.

Het nieuws is interessant, maar wel opmerkelijk. We horen namelijk tegelijk dat Jared Leto straks wel gewoon als The Joker te zien zal zijn in Suicide Squad 2 en Gotham City Sirens. Dan krijgen we dus twee verschillende versies van dat personage te zien. Dat zou volgens Warner dan kunnen omdat de twee films zich niet in eenzelfde universum afspelen.

Wat vinden jullie van dit idee?

Ouderwetse tienerhorror in trailer ‘Kill Me Please’

Bloed is leven in Kill Me Please, een nieuwe horrorfilm uit Brazilië. Bekijk hieronder de trailer voor de film die duidelijk geïnspireerd is op tienerslashers uit de jaren tachtig, zoals de A Nightmare on Elm Street-reeks of de Jason-films. Kill Me Please is het debuut van de zelf ook nog redelijk jonge Anita Rocha da Silveira, die opgroeide met die films.

Bekijk de trailer/video

Barra da Tijuca, aan de westzijde van Rio de Janeiro, is een regio die geplaagd wordt door een reeks moorden. Wat begint als een morbide nieuwsgierigheid van de lokale jeugd wordt langzamerhand iets dat hun leven overneemt, verknalt en uiteindelijk eindigt. Met name het leven van vier meiden die hun dagen doorbrengen met rondhangen in de buurt. Zij gaan op onderzoek uit, wat je natuurlijk nooit moet doen in dit soort films. Eén van hen is Bia (Valentina Herszage), een vijftienjarig meisje die na een aanraking met de dood er alles voor over heeft om er zeker van te zijn dat ze in leven blijft.

Ongecensureerde laatste trailer ‘Tulip Fever’ belooft seks

Volgende week komt Tulip Fever uit, een Engelse film over een zeer Nederlands onderwerp. En daar hoort kennelijk ook een campagne bij zou passen bij een Nederlandse film, want de nieuwste trailer probeert de film te verkopen met voornamelijk één ding: seks. Kijk maar (misschien niet op je werk):

Bekijk de trailer/video
Tulip Fever is een film van Justin Chadwick, die al ervaring heeft met kostuumdrama’s die verkocht werden met seks. Zijn eerste speelfilm was immers The Other Boleyn Girl, over de affaires en huwelijken van Hendrik VIII van Engeland.

Tulip Fever is gebaseerd het gelijknamige boek van Deborah Moggach en gaat over een jongedame in zeventiende eeuws Amsterdam die getrouwd is met een oudere man, maar een affaire begint met een jonge kunstenaar die hen komt schilderen. De film werd al in 2014 opgenomen, voor de doorbraak van Alicia Vikander en Cara Delevigne en lag jaren op de plank. Hun bekendheid zal de aanleiding geweest zijn om de film nu toch nog uit te brengen.

Doug Liman: ‘Edge of Tomorrow’-vervolg voor de fans gemaakt

De voornaamste reden waarom Live Die Repeat and Repeat, het vervolg op Tom Cruise-vehikel Edge of Tomorrow gemaakt wordt, is omdat de fans hem zo graag willen zien. Dat vertelt regisseur Doug Liman vandaag in een interview. De eerste Edge of Tomorrow-film deed het redelijk aan de box office, maar werd vooral erg goed ontvangen en heeft ondertussen toch wel een cultstatus gekregen.

Liman vertelde tegenover Flickering Myth dat de film er komt vanwege de fans. “Ik wilde geen vervolg op Edge of Tomorrow maken,” begon de regisseur. “Ik heb niet echt interesse in vervolgen, ik wil nieuwe dingen, plaatsen bezoeken. Maar we bedachten een idee voor een vervolg, dat zo revolutionair is voor hoe een vervolg gemaakt wordt, zo verfrissend en leuk…”

Vervolgens vertelde hij over de liefde die er bestaat voor de film. “We begonnen pas met praten over een vervolg, toen er zoveel fans bleken te zijn. Mensen vroegen ons om een vervolg. Dat is een beetje zoals toen mensen naar me toe kwamen om te praten over The Bourne Identity. Maar Edge of Tomorrow is een film waar mensen het constant met me over willen hebben. Er is zoveel affectie voor die film, dat we in elk geval moesten kijken naar de mogelijkheden van een vervolg en dus bedachten we iets waar ik alleen maar over wil praten.”

Het vervolg wordt een “vervolg dat een prequel is” en speelt vermoedelijk weer met tijd. Wat Liman betreft wordt het in elk geval een compleet vernieuwende film, die het personage van Cruise ook een beter verhaal moet geven en weer een rolletje heeft voor actrice Emily Blunt.

George Clooney doneert $1 miljoen aan anti-haatfonds

Acteur George Clooney (Hail, Caesar!, Project T) heeft een gulle schenking van maar liefst $1 miljoen gedaan aan fonds dat zich inzet voor de bestrijding van extremistisch en racistisch geweld in Amerika. Clooney wil zo de strijd aangaan tegen de toenemende haat en intolerantie in het land.

Clooney’s donatie komt als reactie op het dodelijke geweld dat werd gebruikt door rechts-radicale haatgroeperingen tijdens de demonstraties in Charlottesville. De Hollywoodster spreekt zich al jaren uit voor een gelijke behandeling van ieder mens op de wereld en hoopt met zijn geld de wereld te kunnen verbeteren.

Wat er is gebeurd in Charlottesville, en ook in andere lokale gemeenschappen, vraagt onze collectieve saamhorigheid in de strijd tegen deze haat,” vertelt Clooney in een statement aangaande zijn donatie. “Ik wil mijn stem laten horen in de voortdurende strijd voor gelijkheid. Er zijn geen twee kanten bij vooroordelen en haat,” aldus de acteur.

Met zijn uitspraken uit hij kritiek op de mening van de Amerikaanse president Donald Trump. Trump beweerde namelijk dat er wel degelijke twee kanten zijn bij dit lastige vraagstuk, maar daar is Clooney het dus absoluut niet mee eens. In de Verenigde Staten schijnen zo’n 1600 extremistische groeperingen actief te zijn.

Begin deze maand doneerde Clooney ook al drie miljoen dollar voor het onderwijzen van kindvluchtelingen. Clooney zet zich dus echt volop in voor een betere wereld.

Meer entertainmentnieuws

Michael K. Williams geschrapt uit ‘Han Solo’

Aan het begin van de filmzomer van 2018 verschijnt Han Solo, de Star Wars spin-off die eigenlijk geregisseerd zou worden door het duo Phil Lord en Christopher Miller. Door meningsverschillen vertrokken zij en de regie werd overgenomen door Ron Howard. En dit blijkt gevolgen te hebben voor acteur Michael K. Williams.

Williams, aangetrokken door Lord & Miller, zal namelijk niet meer te zien zijn in de film. In gesprek met Deadline geeft hij aan dat de reshoots overlappen met zijn andere klussen:

“Het is wat het is. We hebben een geweldig personage ontwikkeld. Ik ben er trots op. Toen Howard werd aangenomen moesten er reshoots komen voor mijn personage, zodat deze aansluit op de richting die de producenten vragen van Howard. Ik had een maand naar Londen moeten komen, maar ik ben in Afrika. Het komt neer op planning. Ik heb werk tot eind november. Ze wilden me nu en ik kon niet komen. Dus ze moesten knippen.”

De acteur zou een half mens/half dier-rol hebben in de film. Het is onbekend of de rol nu door iemand anders wordt ingevuld. De nog titelloze Han Solo-film staat gepland voor eind mei 2018. De titelrol wordt ingevuld door Alden Ehrenreich.

Mark Wahlberg is best betaalde acteur van 2017

Een paar dagen geleden hadden we nog de lijst met best verdienende actrices, met Emma Stone op de koppositie met maar liefst $26 miljoen omzet in de afgelopen 12 maanden. Bij de acteurs blijkt Mark Wahlberg de meeste miljoenen binnen te harken. Hij komt uit op maar liefst $68 miljoen.

Markie Mark heeft het enorme bedrag onder meer te danken aan zijn rollen in Transformers: The Last Knight en het nog te verschijnen Daddy’s Home 2. Overigens doet de nummer twee, Dwayne Johnson, het niet veel slechter. The Rock pakte $65 miljoen, met dank aan zijn werk voor titels als Baywatch en het nog te verschijnen Jumanji: Welcome to the Jungle en de HBO-serie Ballers.

De top 3 is compleet met Johnsons The Fate of the Furious-collega Vin Diesel. De actieheld, ook uit xXx: Return of Xander Cage en Guardians of the Galaxy Vol. 2, moest het doen met $54,5 miljoen. Daarna volgen Adam Sandler ($50,5 miljoen) en Jackie Chan ($49 miljoen).

Forbes rekende op basis van info van onder meer Nielsen, ComScore, Box Office Mojo en IMDB uit dat de Top 20 best betaalde acteurs gezamenlijk $720 miljoen uitbetaald kregen tussen 1 juni 2016 en 1 juni 2017.

Hieronder de Top 30 best betaalde actrices en acteurs over bovenstaande periode:

1. Mark Wahlberg, $68 miljoen
2. Dwayne Johnson, $65 miljoen
3. Vin Diesel, $54.5 miljoen
4. Adam Sandler, $50.5 miljoen
5. Jackie Chan, $49 miljoen
6. Robert Downey, Jr., $48 miljoen
7. Tom Cruise, $43 miljoen
8. Shah Rukh Khan, $38 miljoen
9. Salman Khan, $37 miljoen
10. Akshay Kumar, $35.5 miljoen

11. Chris Hemsworth, $31.5 miljoen
12. Tom Hanks, $31 miljoen
13. Samuel L. Jackson, $30.5 miljoen
14. Ryan Gosling, $29 miljoen
15. Emma Stone, $26 miljoen
16. Jennifer Aniston, $25.5 miljoen
17. Jennifer Lawrence, $24 miljoen
18. Ryan Reynolds, $21.5 miljoen
19. Matt Damon, $21 miljoen
20. Jeremy Renner, $19 miljoen

21. Chris Evans, $18 miljoen
21. Melissa McCarthy, $18 miljoen
23. Chris Pratt, $17 miljoen
24. Mila Kunis, $15.5 miljoen
25. Emma Watson, $14 miljoen
25. Charlize Theron, $14 miljoen
27. Mark Ruffalo, $13 miljoen
28. Cate Blanchett, $12 miljoen
29. Julia Roberts, $12 miljoen
30. Amy Adams, $11.5 miljoen

Absurde trailer ‘Attack of the Adult Babies’

Hieronder zie je de trailer voor de Britse horrorkomedie Attack of the Adult Babies van regisseur Dominic Brunt, bekend van de thriller Bait (2014), met een script van Joanne Mitchell en Paul Shrimpton. De titel geeft het al aan; dit moet niet al te serieus genomen worden. Vermakelijk zijn de beelden dan weer wel.

In Attack of the Adult Babies – een “satirical and sexy shocker unlike anything you’ve ever seen before” – moeten twee tieners inbreken in een afgelegen landhuis om geheime documenten te stelen. Eenmaal aangekomen merken ze dat het een vreemd tehuis is voor oudere mannen met perverse wensen en luguber tijdverdrijf.

Bekijk de trailer/video
De belangrijkste rollen worden in gevuld door namen als Joanne Mitchell, Kate Coogan, Sally Dexter, Andrew Dunn en Charlie Chuck. Verwacht uiteraard geen grootse bioscooprelease. Denk eerder aan een stille Dvd en Video-on-Demand verschijning.

Hieronder de bijpassende poster van Attack of the Adult Babies:

Miles Teller vraagt vriendin ten huwelijk

War Dogs-acteur Miles Teller gaat in het huwelijksbootje stappen. Van het weekend, toen hij in Zuid-Afrika was voor een safari, vroeg hij namelijk zijn vriendin Keleigh Sperry ten huwelijk. Zij accepteerde en het tweetal maakte daaropvolgend enkele foto’s met de verlovingsring en de wilde dieren.

Het nieuws werd bekendgemaakt door de zus van de 24-jarige Sperry: Christie Sperry York. Via haar Instagram-kanaal plaatste ze de onderstaande afbeelding van het verliefde stel in Zuid-Afrika. Daarnaast bevestigde ze het bovenstaande en schreef: “Kan niet geloven dat het laatste Sperry-meisje verloofd is! Hou ontzettend veel van jullie en ben zo ongelofelijk blij voor het nieuwe hoofdstuk in jullie liefdesverhaal. Kom nu naar huis zodat we het kunnen vieren.”


De 30-jarige acteur en het 24-jarige model gaan uit sinds 2013. Eind vorig jaar raakten ze nog betrokken bij een auto-ongeluk. Tegenover E! News vertelde hij rondom het uitkomen van Fant4stic dat Sperry de ware kan zijn, omdat ze geen problemen heeft met zijn altijd wijzigende schema’s. “Ze staat me toe om op het acteren te concentreren en te doen wat ik wil doen. Ze kan naar de set komen, me bezoeken en leidt me niet van het werk af.”

Meer entertainmentnieuws

Screen Gems werkt aan politiethriller over lichaamscamera’s

Distributeur en productiebedrijf Screen Gems heeft de eerste stappen gezet voor het verwezenlijken van script Exposure. Deadline bericht dat ze het schrijfwerk van Peter A. Dowling hebben gekocht en dat de titel aangepast zal worden. Exposure moet een actiethriller worden die focust op de lichaamscamera’s van politieagenten. De Amerikaanse heren in blauw zijn verplicht deze te dragen, vanwege het onnodige geweld dat ze soms toepassen.

Het plot volgt een beginnende, Afro-Amerikaanse politieagente die door de straten van Detroit patrouilleert. ’s Nachts stuit ze op een groep corrupte narcotica-agenten die een aantal drugdealers vermoorden. Omdat haar lichaamscamera de beelden heeft vastgelegd, besluiten de agenten haar wanhopig op te jagen met dodelijke bedoelingen. Op een gegeven moment zitten niet alleen de corrupte collega’s achter haar aan, ook de maten van de vermoordde bendeleden hebben het op de politieagente gemunt, omdat ze gehoord hebben dat zij achter de daad zit.

Scenarist Downling schreef voorheen het script van thrillers Flightplan en Reasonable Doubt. Ook heeft hij twee keer zelf achter de camera gestaan, voor Stag Night en Sacrifice. De politiethriller wordt ook onder handen genomen door Royal Viking Entertainment. Screen Gems is o.a. verantwoordelijk voor titels als The Roommate, Priest en de remakes van Straw Dogs en Carrie. De Resident Evil-films zijn ook van hen. Momenteel hebben ze plannen om de serie te rebooten.

Dvd’s week 34: Beauty and the Beast, CHiPS & meer

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

[h2-artikel]Beauty and the Beast (2017)[/h2-artikel][hr][img-rechts]https://www.filmtotaal.nl/images/covers/a8cv7ex7ol.jpg[/img-rechts]Regie: Bill Condon | Cast: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad

Belle is een jonge vrouw die gevangen genomen wordt door een Beest. Ze laat dat gebeuren in ruil voor de vrijheid van haar vader en ondanks dat ze bang is, wordt ze al snel bevriend met de betoverde bewoners van het kasteel. Ze leert voorbij het afschrikwekkende exterieur van het Beest te kijken en wordt al snel verliefd op hem.

Lees de recensie van Beauty and the Beast geschreven door Megan van der Moezel[review-rating]3.0[/review-rating]
Bekijk de trailer van Beauty and the Beast.

[h2-artikel]CHIPS (2017)[/h2-artikel][hr][img-rechts]https://www.filmtotaal.nl/images/covers/9na5zovsi5.jpg[/img-rechts]Regie: Dax Shepard | Cast: Michael Peña, Dax Shepard, Jessica McNamee, Adam Brody

De avonturen van twee motoragenten van de California Highway Patrol, terwijl ze hun rondes maken op de snelwegen van Los Angeles.

Lees de recensie van CHIPS geschreven door Jelle Fastenau[review-rating]3.0[/review-rating]
Bekijk de trailer van CHIPS.

[h2-artikel]The Edge of Seventeen (2016)[/h2-artikel][hr][img-rechts]https://www.filmtotaal.nl/images/covers/92b2pvvmue.jpg[/img-rechts]Regie: Kelly Fremon | Cast: Hailee Steinfeld, Haley Lu Richardson, Blake Jenner, Kyra Sedgwick

Het leven op de middelbare school wordt ondraaglijk voor Nadine. Dat komt omdat haar beste vriendin Krista een relatie heeft gekregen met haar oudere broer. Bekijk de trailer van The Edge of Seventeen.

[h2-artikel]20th Century Women (2016)[/h2-artikel][hr][img-rechts]https://www.filmtotaal.nl/images/covers/ztorja3tsp.jpg[/img-rechts]Regie: Mike Mills | Cast: Annette Bening, Elle Fanning, Greta Gerwig, Billy Crudup

Dorothea is een alleenstaande moeder die haar tienerzoon opvoedt in een groot huis dat zij delen andere vrouwen. Samen verkennen zij de liefde en de vrijheid van de jaren zeventig.

Lees de recensie van 20th Century Women geschreven door Michelle Iwema[review-rating]3.5[/review-rating]
Bekijk de trailer van 20th Century Women.

[h2-artikel]Het Verlangen (2017)[/h2-artikel][hr][img-rechts]https://www.filmtotaal.nl/images/covers/6gywow25oc.jpg[/img-rechts]Regie: Joram Lürsen | Cast: Cynthia Abma, Jelka van Houten, Chantal Janzen, Gijs Naber

Schoenenverkoopster Brigitte stapt met een beroerd manuscript naar de uitgeverij Goudemondt. De broers Marc en Boudewijn zien direct mogelijkheden, al verkeert de uitgeverij in zwaar weer. Een succes is dus zeer welkom. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman, de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman – hoe goed zijn boek ook is – weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster.

Lees de recensie van Het Verlangen geschreven door Arjan Welles[review-rating]3.0[/review-rating]
Bekijk de trailer van Het Verlangen.

[h2-artikel]Dancer (2016)[/h2-artikel][hr][img-rechts]https://www.filmtotaal.nl/images/covers/x64wrtw5p7.jpg[/img-rechts]Regie: Steven Cantor | Cast: Jade Hale-Christofi, Sergei Polunin

Sergei Polunin is een adembenemend balletdanser, die twijfelt over zijn bestaan en zijn toewijding aan de dans, terwijl hij net op het moment staat door te breken.

Lees de recensie van Dancer geschreven door Michelle Iwema[review-rating]3.5[/review-rating]
Bekijk de trailer van Dancer.

[h2-artikel]Bram Fischer (2017)[/h2-artikel][hr][img-rechts]https://www.filmtotaal.nl/images/covers/a1alzk6nhn.jpg[/img-rechts]Regie: Jean van de Velde | Cast: Peter Paul Muller, Antoinette Louw, Sello Motloung, Johan Ahlers

1963. De Apartheid heerst in Zuid-Afrika. Tien mannen worden in een boerderij in Rivonia gearresteerd, daar ze van plan zouden zijn aanslagen te plegen. Daarop stapt Bram Fisher, een advocaat, in als verdediger van onder meer Nelson Mandela.

Lees de recensie van Bram Fischer geschreven door Thierry Verhoeven[review-rating]3.5[/review-rating]
Bekijk de trailer van Bram Fischer.

[h2-artikel]Robot Wars (2016)[/h2-artikel][hr][img-rechts]https://www.filmtotaal.nl/images/covers/dxw32su1wh.jpg[/img-rechts]Regie: William L. Stewart | Cast: Ben Naasz, Teddy Cañez, Jennifer Sydney, Faye Kingslee

In de nabije toekomst gaat de overval op een bedrijf mis. De teamleden worstelen daarna om te overleven en te ontsnappen, met hun gestolen prijs: een wapen van onnoemelijke kracht. Terwijl ze hun weg door een stedelijke woestenij proberen te vinden, moeten ze het opnemen tegen barbaarse bendes, doodseskaders van het bedrijf en de angstaanjagende waarheid over het wapen dat ze gestolen hebben. Bekijk de trailer van Robot Wars.

[h2-artikel]À bras ouverts (2017)[/h2-artikel][hr][img-rechts]https://www.filmtotaal.nl/images/covers/v2vn4xacvi.jpg[/img-rechts]Regie: Philippe de Chauveron | Cast: Christian Clavier, Ary Abittan, Elsa Zylberstein, Cyril Lecomte

Jean-Etienne Fougerole is een mediafiguur. Hij is getrouwd met een rijke erfgename, die alle voeling met de realiteit verloren is. Zijn overtuigingen worden al snel op de proef gesteld.

Lees de recensie van À bras ouverts geschreven door Thierry Verhoeven[review-rating]2.0[/review-rating]
Bekijk de trailer van À bras ouverts.

[h2-artikel]It Watches (2016)[/h2-artikel][hr][img-rechts]https://www.filmtotaal.nl/images/covers/h03d6wbasr.jpg[/img-rechts]Regie: Dave Parker | Cast: Ivan Djurovic, Rick Irwin, Sanny Van Heteren, James Duval

Andre is herstellende van een recent ongeluk. Hij werkt samen met zijn vriend Robert om tijdelijk op een huis te passen, maar als het nacht wordt blijkt er van alles aan de hand te zijn… Bekijk de trailer van It Watches.

Bill Nighy ziet ‘Pirates of the Caribbean’-terugkeer wel zitten

Door het grootschalige succes van Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl kon een vervolg niet wegblijven. We kregen er in 2006 en 2007 zelfs twee na elkaar, die samen één groter verhaal vormden. In Dead Men’s Chest en At World’s End zag Johnny Depp’s Jack Sparrow een nieuwe vijand in de vorm van Davy Jones, de kapitein van de vervloekte Vliegende Hollander. De half man/half inktvis werd gespeeld door Engelsman Bill Nighy. In een exclusief interview met Empire onthulde hij graag terug te willen keren naar het universum.

Dit brengt ons wel bij enkele spoilers, betreffende het laatste en nieuwste deel Dead Men Tell No Tales, dat eerder dit jaar uitkwam. In de film trachten Sparrow en co. alle vloeken op zee te verbreken, uiteindelijk slagen ze daarin door de Trident van Poseidon te vernietigen. Orlando Bloom’s Will Turner kan daardoor weer terug naar land en wordt herenigd met zijn geliefde Elizabeth Swann. Maar in een extra scène na de aftiteling lijkt het erop dat er nog iemand is teruggekomen: Davy Jones.

De 67-jarige Nighy wist hier niets van en kwam erachter toen hij in een taxi zat. “De chauffeur zei tegen me: ‘Speel je in de volgende?’ Ik antwoordde: ‘Nee, ik wist niet dat er een nieuwe was.’ Toen gaf hij aan dat ik in de laatste zat. ‘Nee, dat was ik niet,’ vertelde ik hem en hij zei: ‘Jawel.’ Dat is alles dat ik weet. Jullie weten meer dan ik. Ik zou er echter graag nog één willen doen. Ik zou er meteen zijn. Maar ik ben niet benaderd.”

Producent Jerry Bruckheimer liet eerder ook weten dat hij Davy Jones graag nog een keer zou willen zien, omdat hij het een iconisch karakter vindt. “Hij was briljant en Bill Nighy’s vertolking was geweldig,” aldus Bruckheimer. Een vijfde vervolg is nog niet officieel aangekondigd. De film van regisseursduo Joachim Rønning en Espen Sandberg bracht aardig wat geld op, maar niet iedereen was ondersteboven van het eindresultaat. Alhoewel het publiek er zich mee kon vermaken, waren de meeste critici verre van tevreden.

Meer entertainmentnieuws

Films op TV voor woensdag 23 Augustus 2017

Flushed AwayFlushed Away
14:35 – 15:55 op BBC2
Animatie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.6 (87239 stemmen)
Met Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen e.a

Roddy is een huismuis die van zichzelf vindt dat hij het helemaal gemaakt heeft. Hij woont goed verzorgd in een prachtig ruim appartement in de deftige buurt Kensington, hij heeft een schitterende kooi en alle speelgoed die hij zich kan wensen. Als de familie een paar dagen op vakantie gaat, heeft Roddy het rijk. Helemaal alleen. Dan ontdekt hij dat er een vreemde muis, Sid, het huis is binnengedrongen. Roddy moet snel van dit onderkruipsel af. Hij lokt Sid naar het toilet en zegt dat het een bubbelbad is. ‘Als jij erin springt, laat ik wel even de belletjes komen door deze ene hendel over te halen,’ zegt Roddy. Maar daar trapt Sid niet in en uiteindelijk spoelt hij Roddy door. Hij komt in het Londense riool terecht, maar dat ziet er heel anders uit dan hij verwacht had. En eruit komen blijkt een tikkie moeilijker te zijn dan hij dacht. Daarbij komt dat Roddy nogal last heeft van de gemene plannetjes van die dictator van het riool, de vette pad Toad….

Bring It On: All or NothingBring It On: All or Nothing
20:30 – 22:35 op SBS9
Komedie (2006) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.7 (14012 stemmen)
Met Hayden Panettiere, Solange Knowles, Gus Carr e.a

Britney Allen (Hayden Panettiere) is de teamleider van het cheerleader team op de hoog aangeschreven Pacific Vista High School. Wanneer zij te horen krijgt dat er een auditie komt om in een programma van zangeres Rihanna op te treden schrijft ze haar team in. Echter, haar vader krijgt een nieuwe baan en ze verhuizen naar L.A. waar Britney naar de multi-etnische Crenshaw High School moet gaan. Hier is het nog niet zo makkelijk haar cheerleader-carrière opnieuw op te pikken.

FlashdanceFlashdance
20:30 – 22:30 op RTL8
Drama (1983) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.1 (35647 stemmen)
Met Jennifer Beals, Michael Nouri, Lilia Skala e.a

Een vrouwelijke lasser droomt ervan om een beroemde danseres te worden en moet veel hindernissen overwinnen voordat haar droom werkelijkheid wordt.

Tomorrow Never DiesTomorrow Never Dies
20:30 – 23:00 op RTL7
Actie (1997) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.5 (152324 stemmen)
Met Pierce Brosnan, Jonathan Pryce, Michelle Yeoh e.a

Mediamagnaat Elliot Carver heeft alleen nog maar de uitzendrechten in China nodig om zijn communicatie-imperium compleet te maken. De Chinezen werken echter niet mee waarop Carver een duivels plan bedenkt. Hij ontketent een oorlog tussen China en Engeland door een Brits schip tot zinken te brengen in Chinese wateren. James Bond wordt erop uitgestuurd om een derde wereldoorlog te voorkomen.

Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the BombDr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb
22:15 – 23:50 op Canvas
Komedie (1964) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 8.5 (344416 stemmen)
Met Peter Sellers, George C. Scott, Sterling Hayden e.a

Kolonel Jack D. Ripper kan de spanning in het leger niet meer aan. De koude oorlog is in volle gang en hij draait door en stuurt bommenwerpers richting Sovjet-Unie. De Sovjets dreigen Amerikaanse steden te verwoesten.

Bring It On: In It to Win ItBring It On: In It to Win It
22:35 – 00:15 op SBS9
Komedie (2007) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.3 (9007 stemmen)
Met Ashley Benson, Cassie Scerbo, Noel Areizaga e.a

Carson (Ashley Benson) is de aanvoerder van de West High Sharks, een cheerleadersgroep. Wanneer Carson voor een jongen valt van de tegenpartij, een lid van de East High Jets, brengt dit grote spanningen met zich mee. Brooke (Cassie Scerbo) is de aanvoerder van de East High Jets en wil een persoonlijke confrontatie met Carson. Dit loopt uit de hand en beide teams zijn gediskwalificeerd. Nu beide teams niet meer met de kampioenschappen mee mogen doen valt er nog maar één ding te doen: samenwerken.

X-Men: The Last StandX-Men: The Last Stand
23:30 – 01:30 op Veronica
Actie (2006) uit Canada
IMDB-rating: 6.8 (380128 stemmen)
Met Hugh Jackman, Halle Berry, Ian McKellen e.a

In X-MEN THE LAST STAND, de ultieme climax van de "X-MEN"-trilogie dreigt een ‘kuur’ voor mutanten het verloop van de geschiedenis grondig te wijzigen. Voor het eerst krijgen de mutanten een keuze: of ze behouden hun unieke krachten maar blijven outcast, of ze ontdoen zich van hun krachten en worden net als de rest van de mensheid. Dit lijdt tot een nog grotere strijd tussen de vreedzame Charles Xavier en Magneto, de grote voorstander van de ’survival of the fittest’.

Vlotte trailer voor punk sci-fi komedie ‘How to Talk to Girls at Parties’

Bekijk nu de internationale trailer voor How To Talk To Girls at Parties met Elle Fanning, Nicole Kidman en Alex Sharp. De trailer komt uit Japan, maar dat merk je alleen aan de voice-over de eerste tien seconden en de ondertiteling daarna, verder is de trailer gewoon in het Engels:

Bekijk de trailer/video

How To Talk To Girls at Parties is de nieuwe punk sci-fi komedie van John Cameron Mitchell (Rabbit Hole, Short Bus, Hedwig and the Angry Inch).

Enn (gespeeld door debutant Alex Sharp) is een jonge Engelse punker die in het Londen van de jaren zeventig op een feestje de mooie Zan tegenkomt (Elle Fanning), die zichzelf Spinning Jenny noemt. Het feestje blijkt bevolkt te zijn door undercover buitenaardse wezens, die een overgangsritueel op Aarde uitvoeren. Zan is één van hen, die geleid worden door Queen Boadicea (Nicole Kidman). Zan en Enn (wie heeft er de meer buitenaardse naam?) vallen voor elkaar, Zan vooral omdat ze geïntrigeerd raakt door Enns beschrijving van het leven op Aarde en vooral in de punkscène.

Er verscheen eerder al een trailer van How To Talk To Girls at Parties, die weer een heel ander beeld van de film geeft:

Bekijk de trailer/video

Waarom Netflix als enige ‘The Irishman’ wilde maken

Het leek er bijna op alsof The Irishman niet meer gemaakt zou worden. De nieuwe misdaadfilm van Martin Scorsese kwam maar niet van de grond, ondanks dat de casting van Robert De Niro en Al Pacino al heel lang bekend waren. Waarna ook nog eens de namen van Harvey Keitel, Joe Pesci en Bobby Cannavale werden toegevoegd.

Met Robert De Niro in de titelrol als Frank ‘The Irishman’ Sheeran, een huurmoordenaar voor de maffia die beste vrienden was met corrupte vakbondsbaas Jimmy Hoffa en die bij diens verdwijning betrokken was.

Waarom zou deze film, een kolfje naar de hand van Martin Scorsese met bijna al zijn vaste acteurs, zo’n moeite hebben om geldschieters te vinden? Geen enkele studio leek The Irishman te willen maken, totdat uiteindelijk Netflix naar voren stapte.

Robert De Niro vertelt aan Deadline waarom Netflix volgens hem de enige was die de film kon en wilde financieren: het budget voor de film is namelijk ongekend hoog voor een gangsterfilm over oude mannen, omdat de jonge jaren van de gangsters niet met jongere acteurs gefilmd gaan worden. In plaats daarvan zullen de oude mannen de jongere versies ook spelen, waarna ze een digitale face-lift krijgen. En dat kost geld, dat de traditionele filmstudios er niet in wilden steken.

Aldus De Niro: ”We hebben het geld nodig om het op de juiste manier te doen. Het was niet te financieren, niet op de traditionele manier. Zij (Netflix, red.) willen het wel echt op de best mogelijke manier doen. We filmen eerst de jonge jaren en gaan dan van decennium naar decennium zodat het deel van het verhaal wanneer iedereen oud is dichter bij onze eigen leeftijd zit. Ze willen het echt zo goed mogelijk doen met de huidige technische mogelijkheden, zodat het iets bijzonders wordt dat iedereen wil zien. Ik vind het spannend en kijk er naar uit om het doen.

Kristen Bell werd ooit bedrogen door manlief Dax Shepard

Actrice Kristen Bell (Frozen, CHIPS) werd ooit bedrogen door haar huidige echtgenoot acteur Dax Shepard (Veronica Mars, The Judge), zo vertelt ze in een recent interview met PopSugar.

Toen Bell voor het eerst op date ging met haar Shepard, werd ze meteen geraakt door de liefdespijl van Cupido. Bell werd dus direct smoorverliefd op haar date, maar die gevoelens bleken toentertijd nog niet wederzijds te zijn. Shepard was namelijk ook nog bezig met andere vrouwen op dat moment.

De 37-jarige actrice vertelt in het interview dat ze wel door de grond kon zakken toen Shepard eerlijk aan haar opbiechtte dat hij ook met andere meisjes datete. “Ik was zo verliefd op hem, maar hij had ook nog steeds afspraakjes met andere vrouwen. Toen hij me dit vertelde was ik enorm verdrietig, maar ik respecteerde hem wel voor het feit dat hij het lef had om dit eerlijk tegen me te zeggen,” vertelt Bell.

Shepard besloot Bell aan de kant te schuiven, waardoor Bell dacht dat het definitef klaar was tussen de twee, maar gelukkig voor haar belde Shepard haar vier dagen later alsnog op. De acteur had spijt van zijn beslissing en vond zijn andere scharrels toch minder interessant dan Bell. Bell gaf hem een nieuwe kans en de rest is geschiedenis. De twee zijn gelukkig getrouwd en hebben inmiddels samen ook twee kinderen gekregen.

En ze leefden nog lang en gelukkig“, zeggen we dan maar…

Meer entertainmentnieuws

‘Hellboy’-reboot wordt geen oorsprongsverhaal

Acteur David Harbour vertelde dat de aankomende reboot van Hellboy geen oorsprongsverhaal wordt. Daarnaast weten we nu dat de film weer een extra acteur gevonden heeft, namelijk Ed Skrein. Maar eerst even Harbour over de reboot.

“Er is iets rond zijn oorsprong, maar het wordt niet echt een oorsprongsverhaal,” vertelde Harbour tegenover de Happy Sad Confused podcast. “We pikken het verhaal midden in de actie op. Er zijn wel wat momenten waarop we wat laten zien, maar het wordt echt een verhaal en je ontmoet hem als hij al bezig is. Op een manier voelt het als Indiana Jones. Je ziet hem voor het eerst als hij een beeldje steelt, maar gaat daarna naar de universiteit en ontdekt dat hij een archeoloog is, die ook nog eens dingen steelt en het tegen Nazi’s opneemt en tegelijk de Ark van het Verbond wil stelen. Maar je gaat nooit terug naar het moment waarop hij kind is en Indiana Jones wordt. Nee, we accepteren dat hij Indiana Jones is en dat zullen wij ook met ons verhaal doen. Je accepteert dat je een half-demon hebt die rondrent en paranormale misdrijven oplost.”

Ook is er een nieuw castlid gevonden, meldt The Hollywood Reporter. Dat schrijft dat Ed Skrein gecast is als Major Ben Daimio, “een hard militair lid van het Bureau for Paranormal Research and Defense, die dankzij een bovennatuurlijke gebeurtenis, in een jaguar kan veranderen.”

Naast Skrein en Harbour spelen ook Ian McShane – de adoptievader van Hellboy, Professor Trevor Bruttenholm, Milla Jovovich, de schurkachtige Blood Queen en Sasha Lane als Alica Monaghan, rollen. De film wordt geregisseerd door Neil Marshall, met een scenario van Andrew Cosby, Christopher Golden en Mike Mignola. Er is nog geen releasedatum.

Scarlett Johansson gespot met enorme rugtatoeage

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson (Rough Night, Ghost in the Shell) is gefotografeerd met een vermoedelijk nieuwe tatoeage op haar rug! Zou het grote inktplaatje behoren tot haar persoonlijke collectie, of slechts van tijdelijke aard zijn?

De actrice werd maandag wandelend in haar losse vrijetijdskleding gespot in Atlanta, Amerika. Johansson is daar momenteel voor de opnames van Avengers 4 en had schijnbaar even vrij om de stad in te trekken. Opvallend is de grote tatoeage op het rechterschouderblad van Johansson.

De foto is vrij onduidelijk, dus wat Johansson precies op haar rug heeft laten tatoeëren is niet goed te zeggen. De 32-jarige Hollywoodster heeft al meerdere inkttekeningen op haar lichaam, maar sommige mensen denken dat haar nieuwe aanwinst slechts tijdelijk gezet is voor haar karakter Black Widow in Avengers 4.

Een nieuw, stoer uiterlijk voor Black Widow zou best kunnen kloppen. Het haar van Johanssons personage is immers ook al veranderd. Johansson heeft overigens nooit iets verteld over de betekenissen achter haar tatoeages, dus daar kunnen we slechts over gissen.

Bekijk hier de foto!

Meer entertainmentnieuws