Volgende Marvel-films “allemaal erg uniek”

Geplaatst op: October 12, 2017
Nog geen commentaar

Volgende Marvel-films "allemaal erg uniek"

Een kritiekpunt op superheldenfilms is dat ze allemaal op elkaar beginnen te lijken. Marvel Studios doet zijn best daar verandering in te brengen en wat studiohoofd Kevin Feige betreft, slaagt men daar behoorlijk in. De volgende vier films die de studio uitbrengt, moeten behoorlijk uniek zijn. En daar lijkt het ook echt op, gezien de regisseurs die gekozen zijn.

“De volgende films zijn ontworpen om anders, heel uniek, te worden,” begon Feige. “Ragnarok, Black Panther, vooral als we Infinity War zien, en zelfs Ant-Man and the Wasp – wat bijna klaar is met de productie. Alle vier die films zijn apart en speciaal en ik kan er niet op wachten dat mensen ze in de bioscoop kunnen zien”

Thor: Ragnarok is geregisseerd door Taika Waititi, die veel vrijheid gekregen schijnt te hebben bij het maken van de film. Dat wordt ook geprezen door critici, die vertellen dat het een unieke Marvel-film is. Verder is Black Panther ook anders, gezien de trailer en de setting in Afrika).

Ook Infinity War lijkt uniek te worden, aangezien het gaat om de grootste teamfilm van Marvel ooit, die ook de ruimte in trekt. En er is het kleinschaligere Ant-Man and the Wasp, dat zich vooral daardoor moet onderscheiden en een persoonlijker verhaal zou vertellen.

Thor: Ragnarok is vanaf 26 oktober te zien. Black Panther volgt op 15 februari, Infinity War op 25 april en Ant-Man and the Wasp op 18 juli 2018.