Opnames ‘Avengers 4′ van start!

Geplaatst op: August 12, 2017
Nog geen commentaar

Regisseurs Anthony en Joe Russo hebben op Facebook bekend gemaakt dat de opnames van Avengers 4 begonnen zijn. In hun bericht toonden ze een mysterieuze handschoen en de opmerking Beginning the end. Daar zit veel in: de vierde Avengers-film rondt de strijd tegen Thanos (Josh Brolin) af en maakt een einde aan de plannen waar Marvel Studios oorspronkelijk mee begonnen was. Daarna begint de vierde fase, die heel anders moet zijn dan wat we tot nu toe gezien hebben.

Avengers: Infinity War en Avengers 4 tonen hoe de kwaadaardige Thanos de Infinity Stones weet te verzamelen en met behulp daarvan het universum opnieuw vorm wil geven. Aangezien een aantal van die krachtige stenen zich op de Aarde bevinden, zal de titaan ook richting onze wereld moeten reizen en daar bevinden zich de Avengers, die er alles aan zullen doen om Thanos ervan te weerhouden zijn doelen te realiseren. Daarbij krijgen ze hulp van de Guardians of the Galaxy, waarmee de grootste franchises van Marvel dus allemaal bijeen komen straks.

De komende tijd hebben we nog wel wat Marvel-films te gaan voordat we bij Infinity War aanbelanden. Het releaseschema ziet er als volgt uit:
» [u]26 oktober 2017[/u]: Thor: Ragnarok
» [u]15 februari 2018[/u]: Black Panther
» [u]3 mei 2018[/u]: Avengers: Infinity War
» [u]5 juli 2018[/u]: Ant-Man and the Wasp
» [u]7 maart 2019[/u]: Captain Marvel
» [u]2 mei 2019[/u]: Avengers 4

Bekijk de trailer/video