Na carrière nu ook huwelijk van depressieve gladjanus Harvey Weinstein kapot

Geplaatst op: October 12, 2017
Nog geen commentaar

Na carrière nu ook huwelijk van depressieve gladjanus Harvey Weinstein kapot

Steeds meer actrices melden zich in de spraakmakende zaak waarin Hollywoodproducent Harvey Weinstein wordt beschuldigd van hevige seksuele intimidatie tegenover vrouwen. Sinds het opmerkelijke bericht in The New York Times, waarin diverse vrouwen een boekje opendeden over de foute praktijken van de producent, is Hollywood in rep en roer. Weinstein werd zelfs per direct ontslagen bij zijn eigen productiebedrijf. Na zijn carrière, werd eerder deze week bekend dat nu ook zijn relatie met designster Georgina Chapman over en voorbij is.

Het is allemaal nogal wat. Ineens stort je gehele wereld in elkaar als je erachter komt dat je man zich jarenlang ongekend vies heeft gedragen tegenover vrouwen. Georgina Chapman kreeg de afgelopen dagen, na het bekend worden van de nare gedragingen van haar man, veel op zich af. Nu na dagen zwijgen, doorbreekt zij het stilzwijgen en plaatst ze een officieel statement op de website van People. Chapman besluit samen met haar twee kinderen te vertrekken bij Weinstein en verbreekt haar huwelijk per direct.

Mijn hart is gebroken na het lezen van deze verschrikkelijke verhalen over de vrouwen die zo’n enorme pijn hebben moeten ervaren door de onvergeefbare acties van mijn man. Ik verlaat hem dan ook per direct,” vertelt Chapman aan People. Ze vervolgt: “Op dit moment moet ik vooral de zorg dragen voor mijn twee jonge kinderen. Dat is mijn eerste prioriteit en daarom vraag ik de media vriendelijk om de privacy van mijn gezin te waarborgen de eerstkomende tijd.” De 41-jarige modeontwerpster trouwde in 2007 met de man die jarenlang werd gezien als een van de machtigste en invloedrijkste producenten in Hollywood. 

Gisterenavond schijnt de politie overigens naar het huis van de producent zijn toegesneld. Zijn 22-jarige dochter Remy belde het noodnummer 991, omdat een ruzie tussen haar en haar in haar eigen woorden ‘depressieve en suïcidale’ vader behoorlijk uit de hand aan het lopen was. Vandaag werd ook nog eens bekend dat Weinstein zich heeft aangemeld bij een kliniek om zich te laten behandelen voor zijn gedragsproblematiek. De gevallen producent zou eerder op de dag per vliegtuig naar de staat Arizona zijn vertrokken, waar een hoog aangeschreven behandelingscentrum ligt voor dergelijke probleemgevallen.

Meer entertainmentnieuws