Chloë Grace Moretz op date gevraagd door jeugdidool Aaron Carter

Geplaatst op: August 12, 2017
Nog geen commentaar

Actrice Chloë Grace Moretz onthulde in een recent interview met Vanity dat zij als kind smoorverliefd was Backstreet Boys-lid Aaron Carter. Aangezien Carters relatie recentelijk is verbroken, grijpt hij snel zijn kans om met Moretz op date te gaan nu hij lucht heeft gebroken voor Moretz’s onthulling.

Toen ik vier jaar was vond ik Aaron Carter echt zo cool,” vertelt Moretz in het interview met Variety. “Ook mijn vriendinnetje toentertijd was stapeldol op hem. We hadden altijd ruzie over wie later met hem op date zou mogen. Wie weet? Misschien ontmoet ik hem nog eens,” spreekt Moretz bijna hoopvol uit.

Moretz’s uitspraken over de jongere Carter-telg kwamen ook bij hemzelf terecht, vandaar dat hij besloot te reageren op de onthullingen van Moretz via Twitter. “Mmmm… Mag ik je mee uit eten nemen? Laten we een snel een datum afspreken. De gevoelens zijn wederzijds,” schrijft Carter in zijn berichten aan de 20-jarige actrice.

Recentelijk kwam Carter nog volop in het nieuws omdat hij via een openhartig bericht op social media onthulde biseksueel te zijn. Deze onthulling heeft hem zijn relatie met Madison Parker gekost, aangezien zij dit maar moeilijk kon accepteren. De 29-jarige Carter laat er dus geen gras overgroeien en is alweer opzoek naar iemand anders om lief te hebben.

Moretz heeft nog niet gereageerd op Carters verzoek.

Meer entertainmentnieuws