Aankondigingen Marvel Phase 4 pas na release ‘Avengers 4′

Geplaatst op: November 14, 2017
Nog geen commentaar

Aankondigingen Marvel Phase 4 pas na release 'Avengers 4'

Het zat er al in, maar nu heeft Kevin Feige het ook bevestigd. Er zullen geen grote nieuwe aankondigingen komen rond Marvel-films, tot Avengers 4 in de bioscoop draait. Dat wil niet zeggen dat we dan niets meer te weten komen over toekomstige producties, maar wel dat het officiƫle tijdsplan pas later bekendgemaakt wordt.

Dat vertelde Feige tijdens een interview met de site Collider. Feige vertelde dat het publiek zal moeten wachten tot de Infinity Saga afgerond is. “Het zal nog wel even duren. Onze focus ligt op de volgende zes films. De eerste drie fasen afronden, de onbetitelde Avengers-film naar de wereld brengen in mei 2019 en daarna gaan we ons publiekelijk met iets nieuws bezig houden.”

Feige vertelde wel dat binnen Marvel al bekend is welke films in 2020 uit zullen komen. Hij hintte er daarbij naar dat Doctor Strange vermoedelijk een vervolg krijgt. Daarnaast weten we dat er ook een Guardians of the Galaxy Vol. 3 komt en dat Marvel en Sony werken aan een Spider-Man-vervolg. Ook is het zeer plausibel dat helden als Black Panther en Captain Marvel na hun eerste solofilms ook andere nieuwe films krijgen.

De Marvel-films zullen vermoedelijk ook meer crossovers krijgen in de toekomst, waarbij meerdere helden samenwerken. Denk daarbij aan de manier waarop Thor en Hulk samen te zien waren in Thor: Ragnarok. Verder weten we dat het MCU een kosmischer tintje krijgt in de komende paar jaren.

De eerstvolgende Marvel-film die uitkomt is Black Panther, die vanaf 15 februari 2018 in de bioscoop moet draaien.